ΡΟΜΠΟΤ ΕΚΔΟΡΑΣ XXL
ΡΟΜΠΟΤ ΕΚΔΟΡΑΣ XXL
ΚΩΔΙΚΟΣ: 31200004

Εσωτερικές βελτιώσεις που απογειώνουν την παραγωγικότητα και την ποιότητα 

Σας παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη λύση εκδοράς που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε μόνοι σας ακόμα και τα πιο μεγαλόσωμα αρσενικά ζώα, χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Με το ρομπότ εκδοράς της Jasopels, το σύνολο των εργασιών εκδοράς στη μονάδα σας μπορεί να εκτελείται από ένα μόνο άτομο. Έξυπνο και αποδοτικό, το ρομπότ εκδοράς διεκπεραιώνει ολόκληρη τη διαδικασία εκδοράς, εξασφαλίζοντας την επεξεργασία ακόμη και των μακρύτερων δερμάτων χωρίς ανεπιθύμητες διακοπές. Διαθέτει την τεχνολογία της μηχανής εκδοράς T11 που είναι η καλύτερη στην αγορά, μεγάλη οθόνη ενδείξεων και λιγότερα κινούμενα μέρη για μεγαλύτερη φιλικότητα προς τον χρήστη. Από τη μηχανή, τα δέρματα οδηγούνται στη μεταφορική ταινία δερμάτων (πωλείται χωριστά), ώστε να μην χρειάζεται να έρχεστε σε επαφή με την πλευρά του δέρματος που καλύπτεται από λίπος. 

Η ήδη βελτιωμένη εξωτερική εμφάνιση του ρομπότ εκδοράς XXL δεν έχει αλλάξει, αλλά το εσωτερικό του είναι σημαντικά βελτιωμένο, καθώς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τα προηγούμενα μοντέλα μας και τα συνδυάσαμε με την τεχνολογία της μηχανής εκδοράς T11. Επίσης του φορτώσαμε το πλέον εξελιγμένο λογισμικό, προκειμένου το ρομπότ σας να είναι έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Πλεονεκτήματα του ρομπότ εκδοράς XXL:

  • Βελτιωμένο σύστημα εκδοράς, κατάλληλο ακόμα και για τα πιο μεγαλόσωμα ζώα Απλοποιημένη λειτουργία

  • Ταχύτερη εκπαίδευση

  • Νέα οθόνη ενδείξεων με περισσότερες λειτουργίες 
  • Ταχύτερη εκδορά για μεγαλύτερη δυναμικότητα

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ηλεκτρική σύνδεση: 
3 x 400 V w/ground/RCD
αέρας: 
600 L/min v/min. 8 bar
Ύψος: 
3000
Μήκος: 
1250
Πλάτος: 
1750
PELTING ROBOT XXL