Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Εκπαίδευση σημαίνει εξοικονόμηση!

Η Jasopels προσκαλεί όλους τους πελάτες που αγοράζουν νέο εξοπλισμό εκδοράς να παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της εταιρείας. 

Η πρακτική εκπαίδευση βοηθά τους συμμετέχοντες να εξοικειώνονται με τον εξοπλισμό, ώστε να νιώθουν άνεση και σιγουριά για κάθε πτυχή της λειτουργίας του πριν από την έναρξη της σεζόν. Φεύγοντας από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες έχουν αποκτήσει το τεχνικό υπόβαθρο που τους επιτρέπει να χειρίζονται με σιγουριά τα μηχανήματα σε όλες τις περιστάσεις – ακόμη κι αν, για παράδειγμα, χρειαστεί να αντικατασταθεί ένα εξάρτημα σε περιόδους αιχμής. 

Με την εξειδίκευση στη λειτουργία των μηχανημάτων αφενός ελαχιστοποιούνται οι διακοπές στην παραγωγική διαδικασία κι αφετέρου εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα γουνοδερμάτων. 

Κάθε περίοδο εκατοντάδες εκτροφείς συμμετέχουν στα πρακτικά σεμινάρια της Jasopels.

Τι λένε οι συμμετέχοντες

«Τα λάθη κατά τη διαδικασία εκδοράς που οφείλονται στο άγχος ή στις ελλιπείς γνώσεις για τη σωστή χρήση του εξοπλισμού κοστίζουν τεράστια ποσά στη βιομηχανία της γούνας κάθε σεζόν.  Μπορεί κανείς να γλιτώσει πολλά χρήματα συμμετέχοντας στα σεμινάρια, καθώς κάνοντας εδώ τα λάθη αυτά και αποκτώντας την απαιτούμενη εμπειρία, όταν επιστρέφει στο εκτροφείο είναι σε θέση να τα αποφύγει.»

- Henrik Bækgaard, σύμβουλος της Landscentret Pelsdyr

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια πραγματοποιούνται στο Aars Business School στη Δανία υπό την επίβλεψη του Mogens Kristensen, υπεύθυνου εκπαίδευσης της Jasopels.

Μάθετε περισσότερα – και κάντε την εγγραφή σας σήμερα

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Jasopels, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο +45 9842 0566. 

Ή

Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.