Η ιστορία της Jasopels

Κύριο μέλημα της Jasopels A/S, ενός από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές για τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων, είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών κορυφαίας ποιότητας στους εκτροφείς σε όλο τον κόσμο. Βασιζόμενοι στην ομάδα των ειδικών μας και δίνοντας διαρκή έμφαση στην κορυφαία στον κλάδο έρευνα και ανάπτυξη, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τον πιο καινοτόμο εξοπλισμό και τις καλύτερες λύσεις.

Η ιστορία της Jasopels ξεκινά το 1997, χρονιά που ο Mads Rasmussen ιδρύει την Danish Wire Technic Aps, με αντικείμενο την κατασκευή φωλιών και κλουβιών.  Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, ο Rasmussen αρχίζει να υλοποιεί το όραμά του, που είναι να εξελιχθεί σε έναν πλήρως καθετοποιημένο κατασκευαστή και προμηθευτή για τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων, προχωρώντας σταδιακά στην απόκτηση μιας σειράς εταιρειών που δραστηριοποιούνταν στην ανάπτυξη και κατασκευή μηχανών εκδοράς, μηχανών ταΐσματος και κλουβιών. Το 2003 και μετά την εξαγορά της Jasopan A/S, η εταιρεία, ως Jasopels A/S πλέον, ολοκληρώνει τον μετασχηματισμό της σε έναν μεγάλο και ευέλικτο προμηθευτή.

Η Jasopels εδρεύει στο Bording της κομητείας Jutland, στην καρδιά της βιομηχανίας παραγωγής γούνας της Δανίας. Από το 2005 η εταιρεία διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής και στην Πολωνία. 

Η Jasopels στις ΗΠΑ και τον Καναδά

<TEXT>Η Jasopels άρχισε να δραστηριοποιείται εμπορικά στη Βόρεια Αμερική το 1997. Σήμερα, μπορεί κανείς να συναντήσει μηχανήματα και εξοπλισμό μας σε εκατοντάδες μονάδες εκτροφής σε όλα τα μήκη και τα πλάτη των ΗΠΑ και του Καναδά. Ο εξοπλισμός εκδοράς και επεξεργασίας της Jasopels είναι εξαιρετικά δημοφιλής, καθώς στη Βόρεια Αμερική βρίσκονται σήμερα σε λειτουργία περισσότερες από 300 μηχανές κοπής και άγκιστρα σωμάτων. Περισσότερες από 50 μονάδες εκτροφής βασίζονται στις μηχανές της σειράς T5 αλλά και στα προηγούμενα μοντέλα της Jasopels, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των εκτροφέων που χρησιμοποιούν το εξίσου δημοφιλές σύστημα Maxi Wrap. Σημαντική δυναμική αποκτά με ραγδαίους ρυθμούς και η νέα σειρά ντρομ πτωμάτων και δερμάτων της Jasopels.  Καθώς η ζήτηση για τα προϊόντα της Jasopels αυξάνεται σε ολόκληρη τη Βόρεια Αμερική, όλο και περισσότερες μονάδες εκτροφής δρέπουν τα οφέλη που τους εξασφαλίζουν τα καινοτόμα χαρακτηριστικά, η οικονομική αποδοτικότητα και η ευκολία χρήσης των μηχανημάτων και του εξοπλισμού της Jasopels. 

Ολοκληρωμένες λύσεις

Η Jasopels, χάρη στην πολύπλευρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων της και την αδιάλειπτη επικέντρωσή της στο σέρβις και την καινοτομία, συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους στον κόσμο προμηθευτές για τους εκτροφείς γουνοφόρων ζώων.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στους εκτροφείς λύσεις παραγωγής που θα τους βοηθούν να βελτιώσουν την κερδοφορία σε μονάδες εκτροφής και εκδοράς. Για να το πετύχουμε βελτιώνουμε διαρκώς τα υφιστάμενα προϊόντα μας και αναπτύσσουμε νέες λύσεις που βασίζονται στον πραγματικό τρόπο εργασίας των εκτροφέων και τον πραγματικό τρόπο λειτουργίας των μονάδων εκτροφής. Σε όλη μας την πορεία παραμένουμε πιστοί στη βασική μας φιλοσοφία – «Τίποτα λιγότερο από το καλύτερο» – που μας επιτρέπει να βοηθάμε τους πελάτες μας να διατηρούν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Θα ήταν χαρά μας λοιπόν να σας καλωσορίσουμε σε μια μακρά και επωφελή συνεργασία.  Πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε σε όλες τις ανάγκες του εκτροφείου σας, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο της περιοχής σας για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενισχύσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα.